Autobedrijf nabij Roermond

Wilt u een andere auto en bent u op zoek naar een autobedrijf nabij Roermond? Dan kunt u terecht bij Autobedrijf Jan Wuts. Naast onderhoud, reparatie en apk verkopen wij ook nieuwe en gebruikte auto’s. We hebben diverse modellen in onze showroom staan. Van bijna nieuwe auto’s met een lage kilometerstand tot wat goedkopere occasions vanaf 5.000 euro. Zoekt u een bepaald type auto? Of heeft u bepaalde specificaties die u terug wilt zien in een auto? Geef dit bij ons aan, wij gaan dan voor u op zoek. Vanuit onze kennis van en ervaring met de markt kunnen wij meestal redelijk snel de door u gewenste auto vinden. Wilt u een nieuwe Toyota? Ook dan kunnen we voor u een proefrit regelen. Laat u het ons weten? Wij helpen u graag verder.

Garantie reparaties

Als erkend Toyota reparateur zijn wij de aangewezen partij om uw Toyota te onderhouden.

We gebruiken originele Toyota onderdelen en kunnen garantie reparaties uitvoeren. Heeft u een defect aan uw auto wat gerepareerd moet worden terwijl u nog garantie heeft? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Neem hierover contact met ons op.

Apk en schadeherstel

Onze apk is echt all inclusive. We rekenen geen extra kosten voor een aanmelding of emissietest. Uw auto apk laten keuren kost € 19,95 bij ons autobedrijf nabij Roermond. Ook voor schadeherstel kunt u bij ons terecht. We verhelpen niet alleen de schade maar helpen u ook met de verdere afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Heeft u schade aan uw voorruit? Ook die reparatie kunnen wij voor u uitvoeren, inclusief ruitvervanging.