Autogarage nabij Venlo

Zoekt u een betrouwbare en servicegerichte autogarage in Venlo of omstreken? Autobedrijf Jan Wuts heet u van harte welkom. Al 7 jaar op een rij scoren wij de eerste plaats in klanttevredenheid over heel Nederland. Klant- en servicegerichtheid zijn bij ons geen processen of verbeterpunten. Het zit in onszelf, in onze bedrijfscultuur en in onze medewerkers. Wij vinden u als klant belangrijk en doen er alles aan om u tevreden te stemmen.

Gratis leenauto bij reparatie

Komt uw auto bij onze autogarage nabij Venlo voor onderhoud of reparatie? Wij begrijpen dat het lastig is om zonder vervoer te zitten. Als u een afspraak maakt kunt u dan ook meteen aangeven of u vervangend vervoer wilt. Een leenauto is altijd gratis, u betaalt alleen de brandstof. We hebben ook een aantal leenfietsen ter beschikking en het is ook mogelijk om u even weg te brengen. Als u online een afspraak maakt via het werkplaats formulier kunt u dat al meteen aangeven.

Erkend reparateur van Toyota

Wij zijn een erkend reparateur voor Toyota maar ook andere merken auto’s zijn bij ons van harte welkom. Voor Toyota’s kunnen wij garantie reparaties uitvoeren. Dus ook nieuwe en lease Toyota’s kunnen wij onderhouden met behoud van uw garantie. Ook kunnen wij originele Toyota onderdelen leveren.

Wilt u weten wat Autobedrijf Jan Wuts, autogarage voor Venlo en omstreken, voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u altijd bellen maar u kunt ook het afspraak formulier op onze website invullen.