Toyota garage nabij Roermond

Bent u op zoek naar een garage voor uw Toyota in Roermond of omgeving? Dan bent u bij Autobedrijf Jan Wuts aan het juiste adres. Jack Pansters en zijn team staan voor u klaar.

We doen wat we beloven

Autobedrijf Jan Wuts staat al jaren op de eerste plaats in klanttevredenheid. We wonnen deze landelijke titel maar liefst 7 keer op een rij. Klantgerichtheid en service zit in ons DNA. Bij elke stap in ons werk doen wij vanuit een klantgedachte. Van advies en verkoop tot levering en onderhoud. Voor iedereen binnen ons bedrijf staat de klant op de eerste plaats. Service is iets dat bij ons hoort en waar wij in de hele regio bekend om staan. Onze no nonsense mentaliteit zorgt voor een laagdrempelige, open en eerlijke communicatie. We doen wat we beloven en dat vinden we heel belangrijk.

Garantie reparatie

Ook voor uw nieuwe of lease Toyota in Roermond kunt u bij ons terecht. Wij werken als erkend Toyota reparateur met originele Toyota onderdelen. Onderhoud door ons heeft daarom geen gevolgen voor uw garantie. Ook kunnen wij reparaties uitvoeren die nog onder uw garantie vallen. Wij zorgen dan ook voor de verdere afwikkeling. Voor onderhoud, reparatie en apk zijn natuurlijk ook auto’s van andere merken van harte welkom.

Gratis leenauto

Komt uw auto bij ons voor onderhoud of reparatie? Dan kunt u gratis gebruik maken van een leenauto of leenfiets. U kunt dit bij het maken van de afspraak aangeven. Gebruik van de leenauto is helemaal gratis, u betaalt alleen de verbruikte brandstof.