Toyota garage in Swalmen

Autobedrijf Jan Wuts is erkend reparateur voor Toyota in Swalmen. Dit betekent dat wij werken met originele Toyota onderdelen. Dus ook als u een nieuwe of lease Toyota in Swalmen heeft, kunnen wij uw auto onderhouden. Dit heeft geen gevolgen voor uw garantie. Daarnaast kunnen wij garantie reparaties uitvoeren. Heeft uw Toyota een reparatie nodig en valt deze nog binnen uw garantie? Dan kunnen wij deze reparatie voor u uitvoeren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Service- en klantgericht

Autobedrijf Jan Wuts staat al jaren op de eerste plaats in klanttevredenheid. We wonnen deze landelijke titel maar liefst 7 keer op een rij. Klantgerichtheid en service zit in ons bloed. Geen processen, metingen of klanttevredenheidsonderzoeken maar gewoon omdat wij u als klant belangrijk vinden. En dat vinden we allemaal, van werkplaats tot receptie en van verkoop tot directie. Service is iets dat bij ons hoort en waar wij in de hele regio bekend om staan.

Over ons

U kunt bij ons terecht voor reparaties, onderhoud en apk voor uw Toyota maar ook andere merken zijn bij ons van harte welkom. Daarnaast verkopen wij top occasions, nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken. Verder bieden wij:

  • moderne showroom en werkplaats
  • uitstekend opgeleide monteurs
  • jarenlange ervaring
  • specialistische expertise

Contact

Wilt u weten wat wij voor u en uw Toyota in Swalmen kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar. Wilt u een afspraak maken met onze werkplaats voor reparatie of onderhoud? Dan kunt u ook online een afspraak maken.