Toyota garage nabij Venlo

Bent u op zoek naar een garage voor uw Toyota in Venlo? Dan kunt u terecht bij Autobedrijf Jan Wuts. Wij zijn een erkende Toyota reparateur en gebruiken originele Toyota onderdelen. Ook uw nieuwe of lease Toyota in Venlo kan daarom prima door ons onderhouden worden zonder dat dit gevolgen heeft voor uw garantie. Wij kunnen ook reparaties uitvoeren aan uw Toyota in Venlo die nog onder de garantie vallen. In dat geval regelen wij alles voor u en heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Gratis leenauto

Komt u auto bij ons voor onderhoud of reparatie? Wij begrijpen dat het lastig is om zonder vervoer te zitten. Als u een afspraak maakt kunt u dan ook meteen aangeven of u gebruik wil maken van vervangend vervoer. Een leenauto is altijd gratis, u betaalt alleen de brandstof. Een gratis leenauto is ook mogelijk voor bedrijfswagens. We hebben ook een aantal leenfietsen ter beschikking en het is ook mogelijk om u even weg te brengen. Als u online een afspraak maakt via het werkplaats formulier kunt u dat al meteen aangeven.

Online afspraak maken werkplaats

Een afspraak inplannen voor onderhoud of reparatie kan voor veel gedoe zorgen. Verschillende agenda’s, problemen met vervoer en bellen op de momenten dat u zelf ook aan het werk bent. Bij deze toyota garage nabij Venlo is dat geen probleem. U maakt gemakkelijk online een afspraak via het afsprakenformulier op de website. Deze is gekoppeld aan de agenda van onze werkplaats dus u ziet direct wanneer we nog ruimte hebben. U kunt op elk gewenst moment een afspraak maken.