Toyota garage nabij Weert

Voor onderhoud en reparatie van uw Toyota in Weert kunt u terecht bij Autobedrijf Jan Wuts. Als erkend Toyota reparateur zijn wij het juiste adres voor het onderhoud van uw Toyota in Weert. We gebruiken originele onderdelen dus ook nieuwe of lease auto’s waar nog garantie op zit kunnen door ons worden onderhouden. Ook kunt u terecht voor reparaties die onder de garantie vallen.   

Schadeherstel en apk

Naast onderhoud en reparatie kunt u ook bij ons terecht voor apk. Onze apk is echt all inclusive. We rekenen geen extra kosten voor een aanmelding of emissietest. Uw Toyota in Weert apk laten keuren kost €19,95. Ook voor schadeherstel kunt u bij ons terecht. We verhelpen niet alleen de schade maar helpen u ook met de verdere afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Heeft u schade aan de voorruit van uw Toyota in Weert? Ook die reparatie kunnen wij voor u uitvoeren, inclusief ruitvervanging.

Over ons

Autobedrijf Jan Wuts staat al jaren op de eerste plaats in klanttevredenheid. We wonnen deze landelijke titel maar liefst 7 keer op een rij. Klantgerichtheid en service zit in ons DNA. Bij elke stap in ons werk doen wij vanuit een klantgedachte. Van advies en verkoop tot levering en onderhoud. Voor iedereen binnen ons bedrijf staat de klant op de eerste plaats. Service is iets dat bij ons hoort en waar wij in de hele regio bekend om staan. Onze no nonsense mentaliteit zorgt voor een laagdrempelige, open en eerlijke communicatie. We doen wat we beloven en dat vinden we heel belangrijk.